I.N.S.P.I.R.E.

Inspire

Navigate

Support

Progress

Improve

Realise

Embrace

Inspire

Wij streven ernaar een inspiratiebron te zijn. Voor mensen die al begonnen zijn aan hun Natural Horsemanship pad, door creatieve versies van de bestaande games en patterns en variaties daarop te delen. Maar juist ook voor de mensen die dat nog niet zijn en die het misschien toch anders willen gaan doen. ‘Natural’ of niet, iedereen is hier welkom!

Navigate

Wat is je doel, of zijn je doelen? Hoe kom je daar? Wij helpen je graag dat in kaart te brengen, zodat je met een helder plan aan de slag kunt en progressie kunt meten. Steeds een stapje dichterbij naar waar je heen wilt, daar willen we ons steentje graag aan bijdragen.

Support

Het uitstippelen van doel en weg ernaartoe is één ding, het daadwerkelijk bewandelen van die weg is een tweede. Dat gaat niet altijd over rozen en kan soms best teleurstellend of moeilijk voelen. Wij steunen je graag! Je vragen of moeilijkheden delen helpt vaak helderder te krijgen wat er aan de hand is, of welke ingrediënten er missen om te komen waar je heen wilt. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van lessen of theorie bijeenkomsten, of gewoon door een mailtje te sturen.

Progress

Vooruitgang, dat is wat centraal staat. Of het nou babysteps of zeven-mijlssprongen zijn, vooruitgang is wat stilstand of achteruitgang voorkomt. Beter eindigen dan je begon, zodat je paard de volgende dag ook weer zin heeft, is de sleutel van het bezig zijn. Je paard helpen steeds meer in balans te komen zodat hij wat je van hem vraagt met plezier uit kan voeren.

Improve

Never ending self improvement, wij willen onszelf constant blijven ontwikkelen en hopelijk iedereen die hier graag komt of meedoet ook. Be the best me that I can be. En nog zo’n goede van Pat Parelli: “Good better best, never let it rest, make your good better and your better best!’ Durf in de spiegel te kijken, durf de feedback van je paard aan te pakken en mee te nemen, durf je kwetsbaar op te stellen en te leren. Leer genieten van leren!

Realise

Dromen uit laten komen en persoonlijke doelen behalen, daar willen we ons steentje aan bijdragen. In welke vorm dan ook, met zijn allen betrokken zijn bij elkaars ontwikkeling op het pad in de wondere wereld van Natural Horsemanship is het mooiste wat er is. Elkaar helpen en ondersteunen, en er samen voor zorgen dat we komen in de richting die we graag willen. Om dan weer nieuwe fantastische doelen te verzinnen. Live your dreams and dream big!

Embrace

De missie van Pat & Linda Parelli: “Make the World a better place for horses and humans.” Wij willen die missie ook graag uitdragen. Iedereen omarmen en accepteren, ongeacht leeftijd, geloof, de inhoud van je rugzak, het soort paard/pony waar je mee werkt, of de weg die je tot nu toe bewandeld hebt. We zijn allemaal gelijk, en samen kunnen we de wereld een mooiere plek maken. Behandel anderen zoals je zelf graag behandeld zou willen worden. Kan je iemand blij maken, doe dat dan. Kun jij geven zonder er iets voor terug te verwachten? Heb respect voor je paard en handel daarnaar. Aai hem, met je hart in je hand. Always do it FOR the horse, not to the horse, and always put the relationship first.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>