Het Team

 

Team I.N.S.P.I.R.E.

Hoi! Ik ben Lia; inwoner van Bodegraven, de vrouw van René en de moeder van Merel (2016), Daan (2018), en Sanne (2021). Ik werk part time op kantoor bij Steenbergen Transport en op kinderboerderij de Oude Zustertuin waar mijn pony’s Rebbel (zwarte Shetlandruin), Phenix (bruine Dartmoorruin) en Issy (voskleurige Welshruin) wonen. Vrije tijd is er daarnaast niet veel meer, maar sporten en met name hardlopen zijn favoriet om fit en vrolijk te blijven!

 

 

Achter de schermen

Er is een leuk team meiden betrokken bij de pony’s. Ik stel ze hier graag even voor! Van links naar rechts:

Lia – ook wel ‘kleine Lia’ genoemd ondanks dat ze alles behalve klein is 😉 De dochter van Mariëlle; de beheerder van ‘De Oude Zustertuin’.

Merel – mijn oudste dochter, paardenmeisje in hart en nieren – het liefst elke dag de hele dag op de tuin en bij de pony’s!

Naomi – al jaren vrijwilliger op zaterdagochtend; helpt graag overal aan mee en verdeelt haar liefde en aandacht zonder zeuren tussen Merel en het werk en de pony’s.

Jane – Femke – Dani; dit trio, vaak in 1 zucht genoemd als ‘de grote meiden’ zijn vorig jaar toegevoegd aan het team trouwe zaterdagochtend vrijwilligers. Echte paardenmeisjes en erg open en enthousiast voor het leren van nieuwe dingen! Zij zorgen 3x per week voor de (extra beweging van de) pony’s.

Nog verder achter de schermen

Daar heb je altijd nog de mensen die een grote/belangrijke rol spelen maar niet persé genoemd of gefotografeerd willen worden. Toch horen mijn moeder, Mariëlle en Anouk (mijn BFF en de moeder van Sophia die samen met Merel ponyrijles van me krijgt), hier wel thuis. Als klankbord, partners in crime, vaste vrijwilliger, organisatorisch mede mogelijk maker, en voor het mental support bij alle leuke dingen we ondernemen.

Wil je hier ook genoemd worden? Stuur vooral een open sollicitatie met wat je denkt te kunnen betekenen! Een soort ‘huis-fotograaf’ op zaterdagochtend zo nu en dan kunnen we in ieder geval nog gebruiken! :p