Links

Een aantal links naar winkels, mensen, fora etc. die wellicht nuttig kunnen zijn!

Ben je op zoek naar een instructeur/les kijk dan op de pagina lessen.

Equiplay, dé webshop voor al je interessant geprijsde materiaal, het beste alternatief voor het originele Parelli materiaal! (Kleine tip: Evi kan alles maken wat je maar kunt bedenken van touw, je kunt haar altijd mailen!)

Parelli Savvy Club, de website van Parelli, boordevol waardevolle informatie, waar je ook de link naar de Parelli webshop vindt. (wel in Engels)

De website van Parelli NL, vol informatie en vooral; een agenda voor alles wat er binnen NL georganiseerd wordt op het gebied van Parelli!

Humphrey Dirks heeft het Parelli programma op een hele mooie manier naar het Nederlands vertaald, met zijn eigen ‘Horsemanship-saus’ en ervaring erdoorheen; hij ontwikkelde ‘de horsemanshiproute’. Daarnaast heeft hij een uitgebreide webshop!

Voor inspiratie, en het verbinden van de ‘normal wereld’ met de ‘natural wereld’; Yvette Blokesch (Feather Light Horsemanship) &  Tristan Tucker (TRT Method).

Voor wie het ‘fysieke paard’ ook aandacht wil geven, is rechtrichten een leuke aanvulling op het grondwerk, kijk bijvoorbeeld eens bij Florien de Graaf (Sincerita), Marijke de Jong (Paarden Begrijpen.nl & Straightness Training) en Greetje Hakvoort (Human&Horse Academy).

Eva van Ponytales doet ook een fijne combinatie van fysiek & mentaal én heeft een mooie online cursus gemaakt!

Het NH Forum, voor iedereen die van natural houdt en gezellige aansluiting zoekt!